ROEXPO Targ online de produse si servicii Romania
HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
Agricultura - root
Agricultura   AgriculturaAgricultura zootehnie   Agricultura zootehnieAlimentare - root
Alimentatie   AlimentatieAlimentatie procesare   Alimentatie procesareAlimente bio   Alimente bioBauturi   BauturiAmenajari - root
Amenajari interioare   Amenajari interioareCurte si gradina   Curte si gradinaDotari comerciale   Dotari comercialeDotari HoReCa   Dotari HoReCaElectrocasnice   ElectrocasniceJaluzele si copertine   Jaluzele si copertineMobila   MobilaMobilier urban   Mobilier urbanPardoseli acoperite   Pardoseli acoperiteScari   ScariUsi si ferestre   Usi si ferestreConstructii - root
Arhitectura   ArhitecturaAudit, consultanta   Audit, consultantaConstructii   ConstructiiConstructii finisaje   Constructii finisajeConstructii invelitori   Constructii invelitoriConstructii izolatii   Constructii izolatiiConstructii materiale   Constructii materialeInstalatii apa canal   Instalatii apa canalInstalatii electrice   Instalatii electriceInstalatii termice   Instalatii termiceVentilatie, climatizare   Ventilatie, climatizareIndustriale - root
Ambalaje   AmbalajeAutomatizari   AutomatizariIndustria chimica   Industria chimicaIndustria textila   Industria textilaIndustriale   IndustrialeMateriale compozite   Materiale compoziteMetrologie   MetrologieProduse din cauciuc   Produse din cauciucProtectia muncii   Protectia munciiReciclare   ReciclareTransmisii si actionari   Transmisii si actionariLifestyle
Animale si dresaj   Animale si dresajArta si cultura   Arta si culturaAuto, moto   Auto, motoCosmetice   CosmeticeCosmetice bio   Cosmetice bioEducatie   EducatieElectronice   ElectroniceJocuri si jucarii   Jocuri si jucariiMedia si publicatii   Media si publicatiiModa copii   Moda copiiModa si accesorii   Moda si accesoriiOdorizante de ambient   Odorizante de ambientPescuit si vanatoare   Pescuit si vanatoarePiele, marochinarie   Piele, marochinarieProduse bebe   Produse bebeSport, agrement   Sport, agrementTurism   TurismZona relaxare   Zona relaxareMedicina - root
Dotari stomatologie   Dotari stomatologieEchipamente medicale   Echipamente medicaleMedicina   MedicinaParafarmaceutice   ParafarmaceuticeOffice_root
Birotica, papetarie   Birotica, papetarieCalculatoare   CalculatoareComunicatii   ComunicatiiServicii - root
Arbitraj si mediere   Arbitraj si mediereConsultanta afaceri   Consultanta afaceriConsultanta fiscala   Consultanta fiscalaConsultanta juridica   Consultanta juridicaCredite asigurari   Credite asigurariCuratenie si igiena   Curatenie si igienaImobiliare   ImobiliareNunti si botezuri   Nunti si botezuriOrganizari evenimente   Organizari evenimenteProtectia mediului   Protectia mediuluiProtectie PSI   Protectie PSIPublicitate   PublicitateReparatii, service   Reparatii, serviceSecuritate   SecuritateServicii diverse   Servicii diverseServicii funerare   Servicii funerareTransport   TransportUtilaje - root
Unelte si scule   Unelte si sculeUtilaje   UtilajeUtilaje ridicare   Utilaje ridicareUtilaje stivuire   Utilaje stivuire


   Roexpo Web
   Tel.:0761.443.001
   Fax:0246.270.413
   office@roexpo.ro

Termeni si conditii - acord de utilizare

Prevederi generale

Roexpo Media S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica, suprima sau inlocui in orice moment portiuni ale acestui site, si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Utilizare fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site.

Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.roexpo.ro, inclusiv layout-ul grafic, imaginile, ilustratiile, grafica, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de Roexpo Media S.R.L. sau de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre Roexpo Media S.R.L. Intreg continutul web site-ului www.roexpo.ro ca opera colectiva, este detinut de Roexpo Media S.R.L. si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. Roexpo Media S.R.L. detine dreptul de copyright pentru coordonarea, selectia, aranjarea si actualizarea intregului continut al www.roexpo.ro. Siglele, logo-urile, denumirile de produse ce nu apartin Roexpo Media S.R.L. sunt proprietatea detinatorilor acestora.

Intregul continut al www.roexpo.ro este destinat folosirii personale, ne-comerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului, permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, ne-comercial fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in alte media, si fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert.

Nici un drept nu va fi transferat catre Dvs. prin descarcare (download) a materialelor, ca rezultat al unui astfel de descarcari/transferari de fisiere. Roexpo Media S.R.L. isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat.

Afara de drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul www.roexpo.ro fara a obtine permisiune scrisa din partea Roexpo Media S.R.L.

Roexpo Media S.R.L. prin intermediul site-ului www.roexpo.ro si numit in continuare roexpo.ro depune eforturi constante pentru ca informatia prezentata sa fie corecta si completa. In acelasi timp roexpo.ro nu acorda nici o garantie si nu poate fi tras la raspundere in nici un fel si pentru nici o situatie.

Roexpo Media S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Roexpo Media S.R.L. a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; (2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe, site-ul Roexpo Media S.R.L. ; (3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; (4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau (5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Roexpo Media S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, politicii invederate mai sus.
Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat Roexpo Media S.R.L. impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Roexpo Media S.R.L. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@roexpo.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii si service etc. utilizati adresele specifice puse la dispozitia Dvs. pe acest site, in sectiunea Contact.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, fidelitate, nepotriviri, sau alte defecte/ deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. Roexpo Media S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara).
Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. In nici un caz Roexpo Media S.R.L. nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca Roexpo Media S.R.L. a fost informata asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

Vizitarea roexpo.ro si utilizarea informatiilor prezentate este facuta exclusiv pe propria dumneavoastra raspundere. Va solicitam incetarea imediata a utilizarii serviciilor roexpo.ro daca nu sunteti de acord cu cele stipulate anterior.

In situatia in care observati informatii incorecte sau alte inadvertente va rugam sa ne contactati si vom incerca remedierea in cel mai scurt timp.

Informatiile provenite de la magazinele afiliate poarta raspunderea acestora. Dumneavoastra aveti posibilitatea, prin intermediul roexpo.ro, sa solicitati corectarea lor, daca este cazul.

Responsabilitatea privind produsele prezentate sau comandate

Roexpo Media S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Roexpo Media S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care Roexpo Media S.R.L. nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. Roexpo Media S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, Roexpo Media S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Roexpo Media S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta magazinului/magazinelor de la care ati efectuat comenzi in momentul receptionarii produselor, urmand ca aceastea sa fie solutionate dupa caz.

Obligatiile firmelor inscrise

Firmele inscrise au obligatia sa puna pe site informatii cat mai exacte referitoare la datele de contact, denumirea firmei si datele fiscale, persoana de contact etc.
Produsele inscrise de catre firme trebuie sa contina poze cat mai clare, descriere specifica, pretul in RON sau EURO si domeniul unde acest produs se incadreaza.
Informatiile se pot modifica intotdeauna prin accesarea contului.
Beneficiarul are obligatia de a actualiza informatiile in ceea ce priveste modificarile de pret, poza produs sau descriere de cate ori este posibil.

HOME    •    TERMENI SI CONDITII    •    CONTACT

Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist    ROEXPO Targ online de produse si servicii Romania