HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     YOND CLIMA


Homepage yondclimaDespre yondclimaServicii ale yondclima Anunturi ale yondclima Poze ale yondclima Video ale yondclima Harta yondclimaDescrierea YOND CLIMA


YONDCLIMA S.R.L. PLOIESTI este infiintata in anul 2001 avand ca obiect de activitate proiectarea, montajul si service-ul pentru instalatiile de aer conditionat, ventilare, tratare si purificare aer, utilaje frigorifice, precum si pentru instalatiile de incalzire centrala.
Firma s-a infiintat prin retragerea capitalului social, cu care a participat la o alta firma cu activitate de peste 4 ani in domeniu.
Cifra de afaceri pe ultimii 4 ani:


* 2004 - 5,8 miliarde lei;
* 2005 - 9,1 miliarde lei;
* 2006 - 13,1 miliarde lei;
* 2007 - 14,8 miliarde lei;
* 2008 - 15,5 miliarde lei;


YONDCLIMA S.R.L. PLOIESTI este reprezentant tehnic si comercial autorizat al firmelor producatoare, lideri pe piata nationala si internationala ca: YORK International, DAIKIN, YORK, HYUNDAI, FUJI ELECTRIC, HENSON, TADIRAN, TOYO, WOLF, VAILLANT, BAXI, SAUNIER DUVAL, MORATOP, IMMERGAS, SARIgas, PURMO, VOGEL&NOOT, HOVAL, TERMOSCREENS, TRION, GENERAL FILTER, BONECO, SANYO, SAMSUNG, NORDSTAR.

Gama de produse este de o mare diversitate : sisteme de aer conditionat tip split simplu sau dublu,cu filtru ionizator sau fara, tip caseta sau dulap, chiller, perdele de aer, purificatoare, ventilatoare de diverse puteri, centrale de aer conditionat si de tratare aer, utilaje frigorifice, centrale termice si radiatoare de diferite puteri.

Instalatiile prezentate sunt agrementate in Romania, corespund ISO 9000, 9001 sau 9002 si sunt comercializate in multe state ale lumii.

CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist