HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     VERONA MODE


Homepage veronamodeDespre veronamodeServicii ale veronamode Anunturi ale veronamode Poze ale veronamode Video ale veronamode Harta veronamodeDescrierea VERONA MODE


Producator de confectii textile diverse. Export de confectii textile. Comerciant de produse textile. Design vestimentar.

Compania VERONA MODE este o firma romaneasca cu capital privat care si-a inceput activitatea in 1990 cu rochii de ocazie si care a avut o crestere constanta de la an la an.
Daca la inceput am avut linii de productie de fabricatie romaneasca Metalotehnica, in prezent, in urma unui program de investitii, am achizitionat linii Pfaff si Durcopp. In cursul acestui an am avut ideea lansarii unei linii de productie proprii, prin cateva colectii. Desi aceasta activitate se afla la inceput de drum, speram ca ea sa devina principala activitate a firmei.

Beneficiind de personal calificat si cu experienta, am incercat lansarea unei prime colectii Magic Woman la targul de la mare. Dorim sa avem o marca a produsului pe care sa o licentiem la parteneri si distribuitori din Romania si Europa. Un plan ambitios, bazat pe o idee indrazneata: Magic Woman, o colectie de unicate care te fac sa te simti altfel.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist