HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     VECTRA

Descrierea VECTRA


Infiintata in anul 1994, VECTRA EUROLIFT SERVICE S.R.L este situata in Bucuresti, Sos. Odai, Nr. 409, Sector 1, Bucuresti (Centura de Nord a Capitalei).

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra asigura o gama larga de servicii:
- vanzare de echipamente de ridicat si transportat la sol noi si SH: motostivuitoare Diesel si GPL, electrostivuitoare, electrotranspalete cu si fara catarg, alte echipamente de depozit ca order-picker si reach-truck, marca OM, Balkancar, Combilift si Narrow Aisle Limited.
- furnizare de piese de schimb, baterii de tractiune, statii de incarcare a bateriilor, anvelope si roti pline pentru echipamentele de ridicat.
- service, revizii, mentenanta, intretinere si reparatii capitale pentru echipamente de ridicat asigurate de 14 echipe mobile dotate cu auto dotate corespunzator cu baze in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Piatra-Neamt.
- intocmire de documentatii in vederea autorizarii de functionare, servicii de RSVTI, obtinere de carnete de stivuitorist.
- servicii de buy-back ale stivuitoarelor vechi.

Compania are un efectiv de 40 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Dintre clientii nostri cei mai importanti, mentionam: BLACK SEA SUPPLIERS, INTERBRAND'S, ROMSTAL, PETROM, ROMPETROL, PAMBAC, TITAN, POLICOLOR, STIROM, DECOMAR, ORIENT CERAMICA, UNICOM CARGO, CIRCUL GLOBUS, POLITEHNICA BUCURESTI, CHEMICAL COM ADYA, BOROMIR, CARGUS, PIC, FOREST TRADING, FORNETTI, ROMTELECOM, AGRICOVER, AGRIMON, SAINT-GOBEN, UNILEVER, ALSTOM, etc.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist