HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     TUV Karpat


Homepage tuvkarpatDespre tuvkarpatServicii ale tuvkarpat Anunturi ale tuvkarpat Poze ale tuvkarpat Video ale tuvkarpat Harta tuvkarpat


CERTIFICARE SISTEM DE MANAGEMENT CALITATE

OFERTÃ
Inscris la domeniul Certificari sisteme de management
ISO 9000 este o familie de standarde pentru sistemele de management. Aceste standarde sunt formalizate de catre ISO (International Standard Organization) si sunt administrate de catre diferite organisme de acreditare si certificare, printre care si TÜV Thüringen. Standardul SR EN ISO 9001:2008 cuprinde cerinte pentru elaborarea unui set de proceduri care sa acopere toate domeniile cheie ale unei organizatii.

De asemenea, el cuprinde cerinte pentru monitorizarea proceselor, asigurarea ca sunt performante, verificarea disfunctionalitatilor care apar si propunerea diferitelor masuri preventive si corective , imbunatatirea continua a managemntului. Certificarea sistemului de management al calitatii nu garanteaza calitatea produsului sau serviciului final, ci doar calitatea proceselor care au loc in organizatie ce duc la obtinerea acestui produs sau serviciu si asigurarea satisfactiei clientului.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist