HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     TUV Karpat


Homepage tuvkarpatDespre tuvkarpatServicii ale tuvkarpat Anunturi ale tuvkarpat Poze ale tuvkarpat Video ale tuvkarpat Harta tuvkarpatDescrierea TUV Karpat


TUVKarpat este o societate romano-germana, infiintata în anul 2006, având ca asociati Camera de Comert si Industrie a Romaniei si organizatia TUV Thuringen e.V. - Germania.

TUV Thüringen e.V. - Germania este o organizatie infiintata în 1990, specializata in servicii de certificare pentru sisteme de management de calitate, management de mediu, pentru componente auto, securitate sociala, sisteme pentru siguranta alimentara. Organizatia este autorizata pentru certificari de produse, cu marcajul CE si de personal, precum si pentru servicii de verificare tehnică a instalatiilor si echipamentelor din industrie. TUV Thüringen e.V. este acreditata pe plan international, certificatele fiind recunoscute în întreaga lume. TUV Thüringen e.V. este acreditat în conformitate cu EN ISO 17021:2007 de către Consiliul German de Acreditare DAR / TGA Germania.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist