HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     TRITON


Homepage tritonDespre tritonServicii ale triton Anunturi ale triton Poze ale triton Video ale triton Harta tritonDescrierea TRITON


Societatea Comerciala Triton srl. a fost înființată în 1993. Activitatea inițială de bază, comerțul alimentar cu amănuntul, și experiența dobândită în acest domeniu au fost extinse în câțiva ani de la înființare spre comerțul en gros.  

Activitatea actuală de comerț cu ridicata se împarte în trei categorii:
– Județul Satu Mare
– Distribuție Națională
– Comerț internațional

– În județul Satu Mare  suntem printre furnizorii a mai mult de 300 de magazine cărora putem oferi mai mult de 1500 de produse cu regularitate săptămânală.
Suntem atenți ca ofertele noastre promoționale sa contribuie la menținerea colaborării fructuoase si profitabile cu noi pentru acești parteneri.

– În distribuția Națională avem relații exclusiv cu  comercianți en gros. Oferim partenerilor noștri produse alimentare, detergenți și cosmetice ale căror preț reușim sa stabilim sub prețul actual al pieței. Din cauza schimbării permanentă a pieței, nu putem garanta continuitate la nici una dintre produsele noastre, în schimb firmele cu care colaborăm, deja
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist