HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     DINAMIC GUARD


Homepage topdinamicDespre topdinamicServicii ale topdinamic Anunturi ale topdinamic Poze ale topdinamic Video ale topdinamic Harta topdinamicDescrierea DINAMIC GUARD


DINAMIC GUARD este o companie de securitate construita pe principii solide si eficiente care stau la baza organizarii activitatii de paza si protectie.

Cunoasterea sistemelor de securitate, concepte de securitate fizica, identificarea riscurilor, controlul accesului, proceduri de control, patrulare, security, proceduri de comunicare, cunoasterea legislatiei ?n vigoare, corespunzatoare domeniului.

Activitatea societatii este sustinuta de cadre de conducere care dispun de o bogata experienta de specialitate, avand posibilitatea sa dezvolte o gama de servicii de paza,monitorizare,interventie, transport valori si insotire de persoane.

Solicitarile tot mai mari ale pietei privind asigurarea unor servicii de calitate, au determinat ca pentru dezvoltarea societatii si consolidarea pozitiei sale pe aceasta piata, sa se asigure un personal format din cadre provenite din M.I. si M.Ap.N. cu o inalta pregatire de specialitate si o mare probitate morala. Astfel, societatea si-a dezvoltat o baza proprie de selectionare a personalului, o banca de date privind segmentul de piata pe care si-l propune sa il acopere si o baza materiala corespunzatoare in ceea ce priveste dotarea, echipamentul, mijloacele de interventie si comunicatie.

Societatea dispune in acelasi timp de o baza sportiva, unde se asigura forma fizica si pregatirea de specialitate a personalului.
Personalul de paza este permanent pregatit si verificat periodic prin examinari teoretice si practice pentru o executare legala si eficienta a indatoririi ce o are fiecare agent in obiectivul pe care il are in paza.
Statisticile elaborate de Inspectoratul General de Politie pe tema fenomenului infractional si a evolutiei acestuia in conditiile de astazi ale tarii noastre, releva cifre anuale de peste 20.000 de infractiuni impotriva persoanei si peste 60.000 de infractiuni impotriva avutului privat sau obstesc.

DINAMIC GUARD este una dintre societatile specializate, autorizate sa presteze servicii calificate de paza si protectie pentru siguranta beneficiarilor precum si a bunurilor acestora.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist