HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     TUSCHER And MILAS


Homepage tmcutilajeDespre tmcutilajeServicii ale tmcutilaje Anunturi ale tmcutilaje Poze ale tmcutilaje Video ale tmcutilaje Harta tmcutilajeDescrierea TUSCHER And MILAS


TUSCHER & MILAS COMPANY,este o societate comerciala specializata in comertul cu utilaje,echipamente si piese de schimb destinate constructiilor civile,drumuri si poduri,cariere etc.
Utilajele pot fi noi sau folosite,produse de catre cele mai renumite firme din lume.TUSCHER & MILAS COMPANY detine PROPRIUL parc-expozitie de utilaje si echipamente, inclusiv sistemul de transport special si agabaritic autorizat in EU.
Mentionam ca inoirea parcului de utilaje se face saptamanal.Utilajele se pot vedea,proba si achizitiona pe loc,deoarece au taxele vamale achitate la zi.Pentru piesele de schimb si consumabilele(ex. dinti ptr. cupe) care nu se afla in stoc este nevoie de o comanda ferma si un avans de 35 % din valoarea comenzii.
Termenul de livrare este de 5-30 zile de la data achitari avansului.Va asteptam LUNI - VINERI intre orele 08 - 18 si SAMBATA intre orele 08 - 14 pe DN 1- E60 in loc. CIUCEA jud. CLUJ ROMANIA la parcarea ROUTE 60.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist