HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     TENTROM PARADISE


Homepage tentromDespre tentromServicii ale tentrom Anunturi ale tentrom Poze ale tentrom Video ale tentrom Harta tentrom


SISTEM DE COPERTINA S81F

OFERTÃ
Inscris la domeniul Copertine solare
Un sistem de copertina cu brate retractabile

montate pe o bara de 40mm pe 40mm , putand sa facem prinderea pe perete acolo unde dorim. Coperinele pot fi automatizate sau manuale. Dimensiunile copertinei sunt:7m cu o deschidere de 3,50m Pentru copertine cu deschideri mai mari de 3,50 se vor monta suporti separati de prindere a bratelor retractabile

Cel mai raspandit sistem de copertina cu brate care ofera un grad sporit de flexibilitate la amplasare, deoarece se amplaseaza sprijinita numai pe suportii de sprijin proprii.
Valorificand know-how-ul K.H. FLOROS in mecanisme, brate, contragreutati, suporti pentru brate si suporti de sprijin, am creat cea mai buna bara de pe piata.
Flexibila intrucat poate combina toate tipurile de copertina baracontragreutati si brate in functie de necesitatile si gusturile fiecarui client si producator.
In combinatie cu invelisul ofera acoperire pentru tot sistemul, conferind o imagine uniforma similara cu cea a copertinacasetei.
Cu acest sistem se pot combina categoriile de brate N.T., SWI si SWII cu contragreutatile N.T., NII si B.T.

Un sistem unic cu suport independent de acoperire si umbrire a suprafetelor. Este disponibil in totalitate - ansamblat sau in componente.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist