HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     TENTROM PARADISE


Homepage tentromDespre tentromServicii ale tentrom Anunturi ale tentrom Poze ale tentrom Video ale tentrom Harta tentromDescrierea TENTROM PARADISE


Aici puteti gasi solutia dumneavoastra pentru tehnica de umbrire
Noi va oferim copertina, o gama variata de materiale , sisteme si parti componente de o calitate exceptionala si durabile ?mpreuna cu o inalta tehnologie si personal specializat putem servi clientii nostri , rapid.
Cunostintele noastre in domeniu ne dau puterea de a aduce orce solutie in acoperirea spatiului dumneavoastra cu copertine de foarte buna calitate.
Sistemele de umbrire sunt organizate ?n familii de produse bine definite.
Fiecare client isi poate personaliza copertina in functie de culoarea materialului copertina,tehnica de umbrire,dimensiunile copertinei,mecanismul de stringere,(manual sau electric).

Copertinele au acelasi efect de protectie pentru piele la fel ca si cremele solare. Copertinele sunt cel mai bun stop in fata calduri (ajuta a erul conditionat sa lucreze mult mai lejer ,economisind astfel energia electrica).
?n paginile urm?toare vom prezenta ?n linii mari aceste grupuri de produse, caracteristicile tipice, domeniile de utilizare ?i solu?iile tehnice cele mai importante.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist