HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     TEGERO CO


Homepage tegeroDespre tegeroServicii ale tegero Anunturi ale tegero Poze ale tegero Video ale tegero Harta tegeroDescrierea TEGERO CO


Infiintata ?n anul 1991 firma Tegero SRL este o societate mixta germano-romana, ?ncepand din 1992 reprezentanta pentru Romania a firmei Orenstein & Koppel AG Germania, firma ajunsa la 125 ani de existenta. In anul 1996 au fost livrate primele utilaje noi ?n tara. Datorita calitatii si fiabilitatii apreciate de beneficiarii utilajelor O&K pana ?n prezent sunt exploatate ?n Romania peste 300 utilaje O&K si Terex atat la firme mari cat si la firme de talie mica. In anul 1999 denumirea firmei s-a schimbat ?n Tegero & Co. profilul de activitate largindu-se ?n domeniul hidraulicii, reparatiei motoarelor diesel DEUTZ si a cutiilor de viteza ZF, CLARK, ALLISON.

Datorita pozitiei geografice avantajoase, firma noastra raspunde prompt tuturor solicitarilor din partea clientilor ?n orice punct din tara avand patru echipe de service si autovehicule dotate cu sculele si echipamentele necesare pentru inteventii rapide la beneficiar. La sediul firmei se afla parcul de utilaje second-hand, atelierul pentru reparatii capitale, masina de sertizat furtunuri hidraulice, magazia de piese schimb si consumabile. Avand spijinul si experienta partenerului german putem furniza ?n timp relativ scurt piese de schimb si componente pentru utilaje de constructii.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist