HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     PATPAD


Homepage tamplarie-galatiDespre tamplarie-galatiServicii ale tamplarie-galati Anunturi ale tamplarie-galati Poze ale tamplarie-galati Video ale tamplarie-galati Harta tamplarie-galatiDescrierea PATPAD


PATPAD are ca obiect de activitate confectionarea oricarui tip de mobilier din pal melaminat, mdf, posforming, pal furniruit, lemn si lemn stratificat.

Furnizorii nostrii sunt selectati pe baza unor criterii precise care au ca scop mentinerea calitatii produselor.

Pe parcurs ne-am largit oferta tinand cont de cerintele pietei astfel in prezent putem executa la comanda urmatoarele tipuri de mobilier: mobilier casnic (bucatarii, bai, holuri, mese si masute tv, biblioteci, camere tineret, dormitoare, dressinguri), mobilier pentru institutii (banci scolare, industria hoteliera), mobilier office (birouri simple, birouri operationale, ansambluri directoriale, receptii si mese de conferinta, corpuri de stocare).

Firma PatPad se ocupa cu debitarea si canturirea palului melaminat la cererea clientului, asadar daca v-ati dorit sa va reinnoiti mobila si aveti un minim de cunostiinte, puteti apela cu incredere la noi.

Daca nu dispuneti de acel minim de cunostiinte va garantam ca tot puteti apela la serviciile noastre, deoarece va vom fi un sfatuitor de nadejde, astfel incat sa satisfacem chiar si cele mai sofisticate dorinte ale dumneavoastra.

1. Oferim consultanta in atelierul PATPAD din Galati. Pentru datele prezentate de client, oferim o prima solutie, pentru care putem face o oferta. Dam o atentie deosebita dialogului cu clientii, pentru a gasi solutia de proiect optima. Pentru oferta, facem relevee sau ne bazam pe datele de furnizate de proiect sau solicitant.

2. Verificam la fata locului dimensiunile de executie ale tamplariei din lemn. Analizam, discutam si stabilim cu atentie, detaliile de executie pentru ca tamplaria se sa incadreze optim in spatiul construit. De multe ori tamplaria necesita detalii individuale de montaj sau conexiune cu celelalte parti de constructie.

3. Realizam desene tehnice de executie la scara. Proiectul de executie prin desen, ofera o precizie ridicata, gasirea unor solutii optime si eliminarea neintelegerilor si greselilor. In aceasta faza, ramanem in contact direct cu clientii.

4. Stabilim o data de livrare cu clientul si transportam produsele la locul montarii tamplariei. Mentionam ca termenul minim de livrare a unei comenzi este de 30 zile.

5. Asiguram montajul tamplariei din lemn si facem predarea finala la clienti a produselor montate.

6. In baza certificarii calitatii materialelor si materiilor prime achizitionate de la furnizorii nostri, oferim urmatoarele garantii.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist