HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     STRONG BERRY


Homepage strongberryDespre strongberryServicii ale strongberry Anunturi ale strongberry Poze ale strongberry Video ale strongberry Harta strongberryDescrierea STRONG BERRY


Plantatia STRONG BERRY este situata in lunca Dambovitei, in zona comunei Dragomiresti, pe un sol aluvionar pe care, inainte de 1989, functiona o plantatie de mar.

SC STRONG BERRY SRL detine autorizatie de producere a materialului saditor. Suntem autorizati din punct de vedere fito-sanitar, putem oferi pasaport fito-sanitar, documente de provenienta, acestea constituind, defapt, cerinte de baza pentru infiintarea unei culturi prin atragere de fonduri.

Am pornit de la o suprafata de circa 5000 de metri patrati pe care am plantat mai multe soiuri de zmeur (Rubin, Cayuga, The Latham, Remontat, Citria), coacaz negru, coacaz rosu. Acesta a fost testul in urma caruia trebuia sa luam o decizie importanta si, cu toate ca inca nu inlaturasem toate necunoscutele, decizia a fost sa continuam. Astfel, in momentul de fata, plantatia se intinde pe circa 10 ha si este in proces de extindere. Usor, usor, am inceput sa ne familiarizam cu problemele pe care le ridica o astfel de initiativa, am invatat sa eliminam din riscuri, sa ingrijim si sa intretinem plantatia in mod optim, iar aceasta, la randul ei, si-a dovedit reciprocitatea. Emotiile legate de desfacerea produselor s-au diminuat. Am reusit cu timpul sa ne cream , ca orice intreprinzatori, un sistem de relatii in plan comercial si iata ca lucrurile au devenit mult mai asezate si promitatoare.

Fructele se comercializeaza in mai multe puncte de desfacere (supermarketuri, hipermarketuri) in stare proaspata, dar la mare cautare sunt si cele congelate, atunci cand exista un excedent, sau cand se obteaza pentru o cultura special destinata fructelor congelate.

Materialul saditor este, deasemenea, un produs important, deloc neglijabil, avand in vedere faptul ca aceasta indeletnicire este in deplina dezvoltare, piata fiind departe de saturatie atat in tara cat si in afara tarii.

Infiintarea unei astfel de culturi necesita totusi, atentie si daruire inca de la primi pasi, de aceea puietul trebuie sa fie robust, viguros, sanatos, de calitate superioara.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist