HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     STETCU PETRU


Homepage stetcupetruDespre stetcupetruServicii ale stetcupetru Anunturi ale stetcupetru Poze ale stetcupetru Video ale stetcupetru Harta stetcupetruDescrierea STETCU PETRU


Biroul de Mediere- Stetcu Petru a aparut ca o necesitate pe piata medierii, dupa ce ani de zile s-a incercat crearea unei institutii care sa solutioneze conflictele aparute intre persoane.

Biroul de Mediere- Stetcu Petru este autorizat prin Hotararea Consiliului de Mediere nr. 868/10.03.2009, in conformitate cu Legea nr. 192/2006- cu modificarile si completarii ulterioare, privind medierea si organizarea profesiei de mediator.

Biroul de Mediere- Stetcu Petru si-a inceput activitatea la 10.03.2009 si este deschis tuturor persoanelor fizice sau juridice, institutiilor, bancilor, etc.

Biroul de Mediere- Stetcu Petru a devenit membru al Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania, cu nr. 55/11.05.2009.

Biroul de Mediere- Stetcu Petru a identificat aceasta necesitate pe piata medierii, punand umarul pentru desfasurarea activitatii in domeniul medierii conflictelor aparute in societate, la un nivel ridicat de calitate, celeritate, neutralitate, impartialitate si confidentialitate.

Scopul Biroului de Mediere- Stetcu Petru il constituie promovarea si dezvoltarea medierii ca solutie alternativa de solutionare a confictelor, apararea drepturilor si promovarea intereselor profesionale, economice, sociale, stiintifice si culturale ale persoanelor, potrivit legislatiei privind medierea, statutului si directivelor europene privind activitatea de mediere.

Pentru realizarea scopului si obiectivelor propuse, Biroul de Mediere- Stetcu Petru va folosi orice forme de promovare si dezvoltare a medierii, intre care: organizarea si participarea la cursuri pe subiecte de interes, seminarii, conferinte, simpozioane pentru promovarea medierii, publicarea de materiale specifice in presa scrisa, forumuri, bloguri si site-uri, participarea in cadrul unor emisiuni radio-TV, mediatizarea activitatilor, publicitate, informare prin afisare, materiale promotionale, colaborari cu institutii locale, organizatii, administratia publica, persoane fizice si persoane juridice, pentru cresterea prestigiului profesional, asistenta mutuala, potrivit legislatiei in vigoare, statutului si strategiilor UNMR.

CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist