HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     SIVTEL


Homepage sivtelDespre sivtelServicii ale sivtel Anunturi ale sivtel Poze ale sivtel Video ale sivtel Harta sivtelDescrierea SIVTEL


Eficienta solutiei in telecomunicatii presupune diminuarea costurilor si o configuratie perfect adaptata necesitatilor tale prezente, dar si viitoare.

SivTel iti ofera solutia potrivita.

Comunicatiile au devenit instrumentul indispensabil al oricarei companii in organizarea si administrarea activitatii zilnice. Oricine cunoaste importanta internetului, a telefonului sau a faxului pentru a primi si transmite date, pentru a ne informa in legatura cu produsele si serviciile unei firme, indiferent de domeniul in care ne desfasuram activitatea, indiferent daca suntem furnizori sau clienti.
SIVTEL vine in intampinarea necesitatilor de comunicare ale Dvs., oferindu-va echipamentele de comunicatii PANASONIC care inglobeaza cele mai noi descoperiri si tendinte din domeniul tehnologic, pentru a asigura in permanenta calitatea oricarui tip de comunicatie.
Tehnologii precum ISDN, VoIP, DECT, VOICE MAIL sunt doar cateva dintre posibilitatile pe care echipamentele oferite de SIVTEL vi le pune la dispozitie prin intermediul unei echipe profesioniste.
Grija noastra permanenta o reprezinta CLIENTUL, necesitatile lui si ceea ce oferim pentru a acoperi aceste necesitati atat in prezent si mai ales pentru viitor.
Solutiile Oferite sunt structurate pe 4 categorii:
- cele care se adreseaza persoanelor fizice si companiilor mici (un numar de pana la 24 useri) carora le oferim solutii bazate pe echipamentele analogice de ultima generatie (gama de centrale si telefoane aferente PANASONIC TEA308, TES824, TEM824) cat si solutiile bazate pe echipamentele IP hybrid digitale (gama de centrale si telefoane aferente PANASONIC TDA15 si 30)
- cele care se adreseaza companiilor mici si mijlocii (un numar de pana la 48-256 useri) carora le oferim solutii bazate pe echipamentele IP hybrid digitale (gama de centrale si telefoane aferente PANASONIC TDA100 si 200)
- cele care se adreseaza companiilor mari si foarte mari (un numar de pana la 600-1000 useri) carora le oferim solutii bazate pe echipamentele IP hybrid digitale (gama de centrale si telefoane aferente PANASONIC TDA600)
- cele care se adreseaza companiilor a caror necesitati de comunicare se indreapta catre tehnologia IP, carora le oferim solutii bazate pe echipamente de ultima generatie PANASONIC TDE 100/200.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist