HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     SEBA INDUSTRIAL


Homepage sebaindustrialDespre sebaindustrialServicii ale sebaindustrial Anunturi ale sebaindustrial Poze ale sebaindustrial Video ale sebaindustrial Harta sebaindustrialDescrierea SEBA INDUSTRIAL


Descriere Seba Industrial:

SEBA Industrial este o companie privata infiintata in 1994 ce are ca scop producerea de echipamente si distributia intregii game de echipamente destinate prelucrarii lemnului. Activitatea desfasurata de SEBA Industrial de la infintare pana in prezent si modul personalizat de operare al relatiilor cu clientii au impus firma ca unul dintre cei mai puternici distribuitori de utilaje si echipamente din industria lemnului iar solutiile puse in practica i-au adus recunoasterea ca leader de piata in Romania precum si ca important producator de uscatoare si aburitoare pentru lemn la nivel intern si international. Atitudinea proactiva a companiei o constituie totodata ca unul dintre novatorii la nivel mondial ai industriei, prin lansarea liniei tehnologice pentru sortare-uscare-brichetare a rumegusului degradat cu umiditati de 80% care rezolva in paralel problemele de mediu specifice acestui domeniu si reprezinta o solutie viabila de energie in cazul reorientarii spre combustibili ecologici.

Reorientarea pietii mondiale de energie catre combustibili regenerabili a facut ca firma SEBA sa se adapteze din mers si sa-si focalizeze obiectul de activitate catre productia si furnizarea de echipamente si linii de fabricatie specifice producerii de ?pelleti? ? combustibilul ecologic al viitorului.

Preocupata atat de satisfacerea cerintelor si dorintelor clientilor, cat si de calitatea si siguranta produselor sale, SEBA Industrial a introdus si aplicat incepand cu anul 2002, sistemul de management al calitatii conform cu ISO 9001-2000. T?V CERT al T?V Th?ringen e.V. din Germania, in urma incheierii cu succes a auditului, a inmanat, in data de 22.07.2003, certificatul ISO 9001-2000, ce reprezinta recunoasterea performantelor, dezvoltate in cadrul SEBA Industrial, privind managementul calitatii. Calitatea a fost mereu la baza strategiei companiei, iar aceasta certificare este o garantie, atat pentru partenerii interni cat si cei externi, in ceea ce priveste seriozitatea cu care SEBA intelege sa-si respecte clientii si sa le ofere produse de calitate.

Echipa SEBA cuprinde peste 50 de angajati cu o excelenta pregatire profesionala. Conceptul SEBA - fiabilitate totala este materializat in practica printr-o puternica echipa de service formata din ingineri de specialitate cu pregatire specifica activitatilor de service ce acopera cu ajutorul mijloacelor de transport autospeciale, intreg teritoriul tarii.

In depozitul de la sediul central din Bucuresti se afla piese de schimb originale, intr-o gama bogata si variata si asigura in permanenta posibilitatea unor interventii rapide ale specialistilor de service. Sediul ultra modern al companiei SEBA din Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu nr. 562 dispune si de un showroom de prezentare a echipamentelor furnizate.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist