HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     SCHOELLER ARCA


Homepage schoellerDespre schoellerServicii ale schoeller Anunturi ale schoeller Poze ale schoeller Video ale schoeller Harta schoellerDescrierea SCHOELLER ARCA


Schoeller Arca Systems este liderul global in productia ambalajelor din plastic pentru industrie.

Noi va oferim produsele de care aveti nevoie. Schoeller Arca Systems ofera o gama variata de produse din plastic pentru fluxul logistic: containere mari pliabile, IBC (Intermediate Bulk Containers), boxpaleti (Big Box), paleti, navete si tavi pentru bauturi, navete returnabile, pliabile, cutii dublu stivuibile. Pe langa produsele standard oferim si sisteme dezvoltate la cerere.

Dorintele dumneavoastra au prioritate. Dezvoltarea produselor noastre este ghidata de doua principii cheie: eficienta logistica si reducerea costurilor totale ale lantului de aprovizionare. O parte din produsele Schoeller sunt special proiectate pentru a pune in valoare branduri (navetele de bauturi, tavile display pentru bauturi etc). In plus, folosirea economica a materiilor prime ajuta la protejarea mediului inconjurator.

Inovam pentru succesul dumneavoastra. Succesul nostru depinde de al dumneavoastra. De aceea pornim de la nevoile clientilor si cautam tehnologii noi care sa le deserveasca cel mai bine, acest principiu regasindu-se in fiecare aspect al proiectarii si executiei.

Stam la dispozitia dumneavoastra oriunde va aflati. Avem o retea mondiala de productie, vanzare si distributie, ceea ce ne permite sa satisfacem nevoile globale ale clientilor nostri.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist