HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     SCALE EXPERT SRL

Descrierea SCALE EXPERT SRL


SCALE EXPERT SRL este o companie privată, specializată în importul și distribuția unei game complete de echipamente, consumabile și soluții pentru rețele comerciale si HoReCa continuind activitatea companiei BPC COM INTERNATIONAL SRL.

Produsele pe care le comercializăm sunt importate direct din Germania, Spania, Italia, Bulgaria, Korea, asigurând astfel o calitate ridicată la prețuri de importator.

Service-ul în garanție și post-garanție este asigurat prin personal specializat si companii partenere la nivel național cu care avem contract pentru asigurarea mentenanței produselor oferite.

Valorile noastre sunt :
Inovatia - intotdeauna venim cu ceva nou, performant si fiabil in domeniul echipamentelor de cantarit ,
Responsabilitatea : ne implicam cu responsabilitate in consilierea clientilor nostri de a alege echipamentele si solutiile optime fiecarui tip de activitate,
Seriozitatea : scopul nostru este sa fim mereu alaturi de clienti si parteneri si de a nu dezamagi niciodata.

Importam si distribuim :

Cântare comerciale, cântare cu imprimare etichete, sisteme complete de cântărire, ambalare, etichetare, detectare metale - Dibal, Cely, CAS - pentru o gamă completă de aplicații comerciale / industriale, respectand noile reglementari privind etichetarea produselor detectare metale, etc - pentru o gama completa de aplicatii comerciale / industriale.

Platforme de cantarire de la 60 Kg la tonaj extins (5 tone), din otel inox, 1-4 celule de cantarire, IP68, platforme de podea, ingropate,cu rampa, cu carlig etc.- DIBAL (Spania) si BILATRON (Italia).

Case de marcat fiscale (Activa,Elka,Total,Sam4S,), sertare de bani

Consumabile : Role de hartie ( offset, dubluautocopiative, termice ) si etichete autoadezive pentru toate tipurile de cantare , case de marcat, POS-uri, imprimante fiscale, taximetre, bancomate

Echipamente (sisteme POS all-in-one, monitoare TouchScreen, imprimante cod bara, imprimante sectii, cititoare cod bara, etc) si Solutii software complete pentru gestiunea afacerii Dvs. (restaurante, magazine, fast-food, hoteluri, pensiuni, baruri, clinici medicale, cabinete dentare, saloane SPA, saloane infrumusetare etc).

Marcatoare de pret (Printex - Italia), etichete de pret

Numaratoare bani si detectoare bancnote false ( Ratiotec - Germania ),

Masini de ambalat in vid - WAAGE Italia

Sisteme antifurt CHECK POINT - porti de acces si consumabile: etichete, taguri.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist