HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     ROMVAL SECURITY


Homepage romvalsecurityDespre romvalsecurityServicii ale romvalsecurity Anunturi ale romvalsecurity Poze ale romvalsecurity Video ale romvalsecurity Harta romvalsecurityDescrierea ROMVAL SECURITY


S.C. ROMVAL GRUP CONCEPT S.R.L. a luat fiinta in anul 2009 fiind o societate de securitate cu capital integral romanesc.
A fost autorizata si functioneaza conform Licentei nr. 1514/P din 2009 eliberata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane, precum si in baza legislatiei romane care reglementeaza activitatea societatilor comerciale, in general si a societatilor de paza, in special.

Organizatia noastra a considerat oportun implementarea unui sistem de management al calitatii conform ISO 9001/2008, precum si a doua standarde de management, ISO 14001 privind managementul de mediu si ISO 18001 privind managementul sanatatii si securitatii ocupationale.

Politica managementului ROMVAL GRUP CONCEPT, ca furnizor de servicii specializate, se adreseaza angajatilor si clientilor si este filozofia noului concept al calitatii pe care ne straduim sa-l promovam.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist