HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     ROLAND IMPEX


Homepage rolandimpexDespre rolandimpexServicii ale rolandimpex Anunturi ale rolandimpex Poze ale rolandimpex Video ale rolandimpex Harta rolandimpexDescrierea ROLAND IMPEX


Societatea comerciala S.C. Roland Impex S.R.L., cu sediul in municipiul Turda , jud.Cluj a fost infiintata in anul 1992 si isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii : comert cu amanuntul , brutarie, panificatie , laborator de cofetarie, pizzerie si restaurant avand in prezent un numar de 270 angajati.

Productia de paine si produse de panificatie- patiserie precum si a laboratorului de cofetarie, se desfasoara incepand cu luna noiembrie 2008 intr-o unitate noua de productie cu o suprafata totala de 6800m2 ,structurata pe doua nivele fiind impartita in incaperi organizate in flux tehnologic specific acestor activitati si dotate cu utilaje moderne conform standardelor U.E.

Activitatea de productie a S.C. Roland Impex S.R.L. este monitorizata permanent de catre organele de specialitate ale Directiei Sanitar -Veterinare Cluj, unitatea fiind apreciata ca avand cel mai bun potential si cea mai moderna si complexa dotare cu utilaje specifice din municipiul Turda. Societatea are implementat:
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist