HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     ROBOMAT


Homepage robomatDespre robomatServicii ale robomat Anunturi ale robomat Poze ale robomat Video ale robomat Harta robomat


SONORIZARI INDUSTRIALE, AUTOMATE VOCALE

OFERTÃ
Inscris la domeniul Sisteme audio
Firma Robomat - Timisoara vinde, instaleaza si asigura service pentru sisteme de sonorizare industriala: hale productie, centre comerciale, birouri; sonorizari publice pentru institutii, cladiri de birouri, scoli, spitale si altele.

Sistemul dispune de statii de amplificare profesionale de putere, difuzoare de putere cu reglaj propriu al volumului sonor, cu montare pe zid sau pe tavanul cladirilor. Modulul de microfon face posibila difuzarea in orice moment a unui anunt sau mesaj vocal, difuzarea de programe muzicale sau de stiri de la o sursa de semnal precum un radio, DVD player, CD-player sau un calculator.

Echipamentul reduce automat nivelul auditiei programului muzical aflat in desfasurare, atunci cand se vorbeste la microfon, emitand un semnal sonor de gong la inceputul si sfarsitul mesajului. Sistemul dispune de asemenea de un modul de difuzare automata a unor semnale sonore sau mesaje vocale preinregistrate digital iar la orele programate, ex: paze de masa, recreatii, ora de inchidere, pentru magazine, inceputul si sfarsitul programului de lucru, etc.; echipamentul intrerupe programul muzical aflat in desfasurare si difuzeaza semnale sonore sau mesaje vocale.

Sistemul nu are nevoie de supraveghere sau operator uman si este foarte util in locatiile cu trafic pietonal, hale industriale, centre comerciale, cladiri de birouri, pentru hoteluri - sistemul difuzeaza automat mesaje vocale de indrumare a clientilor in cazul unor avarii sau evenimente neprevazute.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist