HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     ROBOMAT


Homepage robomatDespre robomatServicii ale robomat Anunturi ale robomat Poze ale robomat Video ale robomat Harta robomatDescrierea ROBOMAT


Firma comercializeaza si monteaza sisteme control acces, sigure si performente pe baza de card simplu si card preplatit, amprenta digitala, bilete cu cod de bare, bancnote(casier automat); Pontaj electronic cu soft in limba romana, pentru firme mici sau mari; Sisteme supraveghere video cu camere performante, vizualizare pe internet, de la distanta sau local PC; Alarme incendiu, alarme imobile si siteme de securitate integrate; Sisteme sonorizare hale industriale, centre comerciale si automate anunturi/mesaje vocale.


Comercializam si instalam panouri avertizare si publicitate, cu tehnologie LED de ultima generatie, pentru interior sau exterior. Video display LED, de mari sau mici dimensiuni, full color, bicolor sau single color. NOU!. Comercializam video display LED sub forma de plasa pentru difuzarea de efecte video sau luminoase, sunt foarte usoare, se pot strange sub forma de sul si se pot interconecta pentru a forma panouri uriase.

Vindem, inchiriem si oferim service cantare electronice industriale, pentru autovehicole, feroviare sau de laborator, cu capacitati de pana la 270 tone. Cantare industriale automate pentru dozare, retete, amestecuri, umplere/golire buncare, saci, pungi, etc. Automatizari industriale si civile, echipam tablouri electrice si de automatizare, service si mentenanta roboti industriali si linii automate.

Vanzare si service platforme de lucru la inaltime(nacele) de la 4 la 28m si stivuitoare sau alte echipamente de ridicat cu capacitati de la 500kg la 7 tone, electrice sau cu motoare diesel.

Calitatea si pretul produselor si serviciilor prestate de noi sunt competitive.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist