HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     RAPTRONIC SRL


Homepage raptronicDespre raptronicServicii ale raptronic Anunturi ale raptronic Poze ale raptronic Video ale raptronic Harta raptronicDescrierea RAPTRONIC SRL


RAPTRONIC SRL reprezinta compania principala a grupului RAP Group specializata in dezvoltarea si realizarea de echipamente, instalatii si tehnologii de process pentru industria alimentara, chimica si farmaceutica.

In cei 16 ani de activitate, compania RAPTRONIC s-a bucurat de o crestere puternica si constanta, diversificandu-si activitatea prin realizarea unor proiecte de mare complexitate tehnica in regim de antreprenoriat in diverse domenii de activitate, devenind astazi un lider local al pietei de profil.

RATRONIC ofera servicii complete de inginerie - de la proiectare, executie, montare si instalare pana la punerea in functiune a lucrarilor, service in garantie si post garantie; de la intrarea in fabrica a materiei prime pana la finalizarea procesului tehnologic.

Elementul cheie ce sta la baza actiunilor noastre este acela de a ne adapta in permanenta la cerintele clientilor nostri si de a satisface in cel mai scurt timp solicitarile acestora.

Am cladit acest sistem de dezvoltare prin imbinarea a doua aspecte fundamentale: o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu si tehnologie performanta de care am dispus si dispunem in continuare.

Lucrarile realizate de specialistii nostri sunt in conformitate cu Normele ISO 9001:2000 si au fost apreciate de numeroase companii nationale si multinationale.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist