HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     RAPDEVELOPMENT


Homepage rapdevelopmentDespre rapdevelopmentServicii ale rapdevelopment Anunturi ale rapdevelopment Poze ale rapdevelopment Video ale rapdevelopment Harta rapdevelopmentDescrierea RAPDEVELOPMENT


RAP Development, companie membra a RAP Group, are ca si obiect de activitate dezvoltarea proiectelor imobiliare la ?cheie? pentru sectorul public si privat.

Infiintarea in anul 2008 a firmei RAP Developement a fost rezultatul firesc al experientei acumulate in ultimii ani de compania nucleu - RAPTRONIC SRL (1992), in managementul si executia unor lucrari de mare complexitate tehnica in regim de antreprenoriat si din diverse domenii de activitate.

Astazi, RAP Development are capabilitatea de a gestiona si executa proiecte complexe la cele mai inalte standarde de calitate, care sa asigure clientilor satisfactia unei lucrari fiabile, durabile si siguranta lucrului bine facut.

RAP Development livreaza servicii complete si integrate de constructii ?i preconstructii, renovare si reabilitare, inclusiv antrepriza generala, management in constructii, proiectare si executie lucrari pentru toate tipurile de spatii necesare activitatiilor umane: comercial, retail, residential, medical, agreement, etc.

Fie ca e vorba de constructii rezidentiale sau industriale, specialistii RAP Development lucreaza in stransa colaborare cu clientii pe tot parcursul proiectului, de la proiectare p?na la constructie, pentru a putea raspunde in timp real asteptarilor si necesitatilor acestora.

Cele mai semnificative beneficii sunt: capacitatea noastra de a respecta tremenele de executie, de a controla costurile ?i de a asigura un nivel ridicat de calitate al fortei de munca pentru care suntem atat de bine cunoscuti. Aceste competente asigura cea mai buna valoare pentru clientii nostri.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist