HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     RADACINI EQUIPMENT


Homepage radaciniDespre radaciniServicii ale radacini Anunturi ale radacini Poze ale radacini Video ale radacini Harta radaciniDescrierea RADACINI EQUIPMENTGrupul de firme RADACINI a fost fondat in anul 1990, prin infiintarea S.C. RADACINI S.R.L.
Inca de la inceput, activitatea S.C. RADACINI s-a specializat si concentrat in mod special pe comercializarea autoturismelor DAEWOO fabricate in Romania.
Astfel, in anul 1995 firma RADACINI a preluat statutul de dealer autorizat al DAEWOO AUTOMOBILE ROMANIA, reusind in scurt timp sa devina principalul vanzator de autoturisme DAEWOO pe piata romaneasca, detinand 50% din piata Bucurestiului si 15% din piata romaneasca, datorita organizarii unei retele de vanzare, cu show-room-uri si personal specializat.
In total firma noastra a reusit sa comercializeze pe parcursul a noua ani circa 22000 de autovehicule marca Daewoo.
Pe langa aceasta activitate RADACINI a dezvoltat si activitatile conexe comercializarii autoturismelor Daewoo, respectiv a infiintat 26 de service-uri in toata tara, sustinute de o puternica baza de piese de schimb importate din Corea.
In prezent, firma RADACINI si-a largit semnificativ gama de autoturisme comercializate prin preluarea statutului de dealer autorizat pentru urmatoarele marci : Opel, Mazda, Chevrolet, Cadillac, Hummer, Subaru, Suzuki, detinand un loc important in piata dealerilor de autoturisme de pe piata romaneasca.
Pe langa importul comercializarea si asigurarea pieselor de schimb si a service-ului pentru autoturisme si stivuitoare, grupul de firme RADACINI, dezvolta activitati si in cadrul industriei alimentare si real estate.
In anul 1997 s-a inceput cooperarea cu DAEWOO HEAVY INDUSTRIES & MACHINERY LTD. ? Corea, avand in vedere buna colaborare si succesele obtinute in comercializarea autoturismelor de origina coreana.
Ca in orice inceput, colaborarea cu partenerii coreeni a fost timida, dar ulterior, pe masura dezvoltarii economiei romanesti, cantitatile de stivuitoare importate si respectiv comercializate au crescut spectaculos, ajungandu-se in prezent la circa 1500 stivuitoare importate pe parcursul celor 11 ani de cooperare.
Avand in vedere politica de specializare pe domenii a firmelor componente ale grupului Radacini, s-a infiintat in anul 2006, societatea RADACINI EQUIPMENT avand ca obiect de activitate importul, comercializarea, asigurarea pieselor de schimb si a service-ului pentru stivuitoarele marca DOOSAN.
Pentru anul 2008 previziunile de vanzare pastreaza trendul ascendent imprimat pana acum, ritmul de crestere, depasind 12%.
Portofoliul de clienti al societatii RADACINI EQUIPMENT include societati multinationale, firme romanesti de prim rang si alte cateva sute de firme mici si mijlocii.
In prezent societatea RADACINI EQUIPMENT se situeaza in primele trei locuri in domeniul firmelor din Romania care comercializeaza stivuitoare si continua sa-si consolideze aceasta pozitie si sa avanseze in acest top, prin :
- imbunatatirea permanenta a activitatii de service (cresterea parcului de autoateliere mobile care se deplaseaza la clienti si importul in regim de urgenta al pieselor de schimb necesare);
- organizarea de noi puncte de vanzare, expunere si service in tara (cu precadere in zona centrala si de vest a tarii), care completeaza reteaua de comercializare existenta (in est si sud-est);
- cresterea numarului de stivuitoare vandute, prin diversificarea clientilor si largirea bazei materiale;
Activitatea S.C. RADACINI EQUIPMENT a fost apreciata de catre DOOSAN INFRACORE in fiecare an incepand cu anul 2003, prin acordarea de diplome pentru evidentierea performantelor excelente in vanzare, cu ocazia intalnirilor anuale organizate cu toti dealer-ii din Europa.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist