HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Proxima


Homepage proximaDespre proximaServicii ale proxima Anunturi ale proxima Poze ale proxima Video ale proxima Harta proximaDescrierea Proxima


Cu o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de tractoare mici de 15, 18 si 30 c.p., utilaje pentru tractoare (pluguri, semanatori, discuri cultivatoare, cositori), servicii reparatii masini agricole si forestiere (motoferastraie, cositori), punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Proxima S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist