HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     PROTOS CONSULT


Homepage protosconsultDespre protosconsultServicii ale protosconsult Anunturi ale protosconsult Poze ale protosconsult Video ale protosconsult Harta protosconsultDescrierea PROTOS CONSULT


Infiintata in 2004, firma Protos Consult srl si-a propus crearea unui nou standard pentru igiena colectivitatilor.

Produsele noastre sunt nelipsite atunci cand sunteti la serviciu - in sectie sau la birou, atunci cand sunteti la restaurant, la benzinarie cand alimentati sau spalati masina, la hotel si de ce nu, chiar si acasa. Igiena nu mai este un lux, ci o necesitate, de aceea cu totii, fie ca suntem angajati, vizitatori, clienti, pacienti, ne dorim sa beneficiem de igiena.

O atentie deosebita este acordata industriei alimentare prin introducerea sectiunii "Perii pentru industria alimentara" . Produsele se adreseaza exclusiv segmentului profesionist concentrandu-se cu precadere asupra industriei alimentare, dar pot fi folosite si in industria farmaceutica, chimica, la curatenia in spitale etc. Aceasta gama de produse este disponibila in cel putin 5+1 culori (alb, albastru, rosu, galben, verde + negru) integrandu-se perfect in respectarea HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist