HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     PARKDEKOR


Homepage parkdekorDespre parkdekorServicii ale parkdekor Anunturi ale parkdekor Poze ale parkdekor Video ale parkdekor Harta parkdekorDescrierea PARKDEKOR


Parkdekor – mobilier urban pentru orașul dvs

Mobilier Urban - un ansamblu de elemente funcționale și/sau decorative amplasate în spații publice care, prin alcătuire, aspect, amplasare, conferă personalitate aparte zonei sau localitătii.

Vă invităm să parcurgeți paginile noastre din site, în care vă propunem soluțiile pentru îmbunătățirea peisajului urban, fiind convinși că veți descoperi mobilier urban captivant din punct de vedere estetic, financiar și al rezistenței în timp.
Produse mobilier urban

De la înființare, compania noastră execută și comercializează cu succes mobilier urban, coșuri de gunoi, bănci de odihnă, mese, jardiniere plante, grătare protecție pomi, stâlpi de iluminat, stâlpi și garduri de delimitare, suport biciclete, fântâni, panouri publicitare și indicatoare, dotări urbane, produse ce reflectă respectul nostru pentru tradiții și pentru valorile trecutului, armonizând în același timp cu arhitectura modernă.
Distribuție mobilier urban

Datorită varietății de forme și calității superioare a produselor noastre, azi suntem prezenți în spațiile publice de pe întreg teritoriul țării, de la satele mici până în capitală.

Principala noastră preocupare este să oferim mobilier urban de calitate și consilierea tehnică necesară, astfel încât partenerii noștri să fie cu adevărat mulțumiți. Sporind astfel încrederea acordată firmei noastre, putem dezvolta relații reciproc avantajoase pe termen lung.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist