HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     PAP CONSTRUCT


Homepage papconstructDespre papconstructServicii ale papconstruct Anunturi ale papconstruct Poze ale papconstruct Video ale papconstruct Harta papconstructDescrierea PAP CONSTRUCT


FIRMA SPECIALIZATA in domeniul CONSTRUCTIILOR- ANTREPRENOR GENERAL- pentru ?PUNERE IN OPERA?, VANZARE MATERIALE DE CONSTRUCTIE.

- SOCIETATE, relativ tanara care are ca obiectiv participarea la dezvoltarea infrastructurii a obiectivelor civile si industriale conform noilor norme CEE, ISO 9001.

- FIRMA noastra formata dintr-o echipa de specialisti si personal calificat, responsabila de executie in domeniul constructiilor a participat si deruleaza contracte de executie fie in subantrepriza sau contracte directe.

- SERIOZITATEA, dotarea tehnica, personal bine motivat ne permite sa abordam constructii de o complexitate majora.- SERVICIILE noastre se refera la constructii la cheie, pardoseli industriale, hale industriale, poduri de beton armat, imprejmuiri, montaj pavele, montaj rigole, montaj borduri, alei si trotuare.
- PRODUSELE pe care le ditribuim si le ?PUNEM IN OPERA? sunt asigurate de catre furnizorul nostru prin colaborare ?EDIL CENTER? (agregate de balastiera si concasate, betoane, prefabricate, tuburi, borduri, pavele etc), din import ?ITALIA? (panouri sandwici, fose bio, separatori de grasimi, separatori produse petroliere si altele), usi din lemn masiv sau furniruite, tamplarie din lemn cu bariera termica, furnizate de catre ?DULGHERUL srl?.


- In acelasi timp avem la dispozitie utilaje specializate pentru constructii (excavatoare, autogreder, cilindru compactor, macara, transport specializat, CIFE, pompa de beton si altele), elicoptere pentru pardoseli si o gama larga de masini si scule necesare derularii activitaii.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist