HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     NOTABIL PEP


Homepage notabilpepDespre notabilpepServicii ale notabilpep Anunturi ale notabilpep Poze ale notabilpep Video ale notabilpep Harta notabilpepDescrierea NOTABIL PEP


NOTABIL PEP este o firma cu traditie si cu o evolutie puternica din 1995 si pana in prezent.

Echipa NOTABIL PEP a reusit sa puna bazele unei companii de succes in domeniul comertului cu organe de asamblare, sisteme de fixare si prindere , lanturi, cabluri si accesorii, scule, unelte, produse de feronerie si mai nou elemente de imbinare pentru constructiile in lemn.

NOTABIL PEP are ca scop accentuarea activitatii de comert prin stabilirea relatiilor de afaceri cu companii importatoare din Romania, Germania, Spania, Cehia , Ungaria in scopul asigurarii unei game cat mai diversificate de produse care sa satisfaca pe deplin nevoile clientilor sai.

Un plan de investitii si un program realizabil a fost deschiderea unui nou depozit de cca 5000 mp in localitatea Uliuc, jud Timis care in prezent prezinta centrul activitatii NOTABIL PEP, unde cu certitudine exista o diversificare continua a gamei de produse, dotare cu utilaje si echipamente moderne, calificare a personalului existent.

Necesetatea pe piata a comertului in domeniul pe care il reprezentam a dus la deschiderea unui nou magazin de prezentare in Timisoara , si anume Iuliu Maniu Nr 29 in februarie 2008.

Pentru moment venim in intampinarea partenerilor nostri pe piata de vest a Romaniei cu un depozit central in Uliuc, Timis; un depozit in Timisoara ( Str Cornelia Salceanu nr 22) si doua magazine de prezentare: Str. Dorobanti Nr 7 ?i Str. Iuliu Maniu Nr 29.

Din 1995 si pana in prezent am reusit sa ne impunem ca si companie pe piata romaneasca si market-uri din Europa fiind printre cei mai cunoscuti si mai apreciati in acest domeniu in primul rand pentru ca oferim un eficient raport de calitate/pret, fiind importatori in domeniu, si nu in ultimul rand datorita faptului ca satisfacem pe deplin nevoile clientilor nostri prin profesionalism in asa fel in care puitem spune partenerilor nostri ca : NOTABIL PEP este un partener de incredere.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist