HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     NIDAPOL


Homepage nidapolDespre nidapolServicii ale nidapol Anunturi ale nidapol Poze ale nidapol Video ale nidapol Harta nidapolDescrierea NIDAPOL


Păstura NIDAPOLź supliment natural biostimulent si hepatoprotector

Este bogată în fitohormoni, flavonoizi, aminoacizi liberi, elemente minerale și alți compuși biologic activi, cu biodisponibilitate de cel puțin trei ori mai mare decât polenul apicol.
Dr.Mircea Victor Daghie, Dr.Nadia Nicolau – Daghie si Dr.Mircea Ialomițeanu au realizat păstura liofilizată și păstura ca atare prin două brevete de invenție, brevetate la OSIM. Procedeele de obținere și produsele obținute, sunt avizate de Ministerul Sănătății.
Polenul apicol prezintă o biodisponibilitate redusă în factori bioactivi în comparație cu păstura , deoarece celula de polen este protejată de trei membrane celulozice greu digerabile de organismul uman. Albinele culeg polen apicol, dar nu îl consumă ca atare. După ce îl culeg îl introduc în fagure, îl transformă în păstură, în aproximativ trei luni. Păstura din faguri, prezintă o serie de dezavantaje:

-producție mică, limitată sezonier;
-preț de cost ridicat, datorită manoperei laborioase de extragere din faguri;
-perisabilitate ridicată;
-nestandardizarea procentajului de celule de polen cu membrane celulozice sparte.

Păstura NIDAPOLź are un procent de 98 % celule sparte de polen apicol, fără a se afecta conținutul protoplasmei din celula polenului. Prezint fotografii la microscopul electronic, care arată celula de polen apicol cum se transformă in păstură. Păstura NIDAPOLź obținută, are 4.000 mg/100g aminoacizi liberi, pe când polenul apicol din care s-a obținut are 700 mg/100 g aminoacizi liberi.
Am intreprins, impreuna cu Dr.Mircea Victor Daghie, cercetări experimentale pe animale de experiență ( șobolani albi Wistar), în cadrul Institutului de Sănătate Publică București și s-au obținut rezultate semnificativ statistic (99,9 %) pe următoarele direcții cu Păstura NIDAPOLź: efecte stimulante asupra axului hipofizo- corticosuprarenal; creșterea ATP (adenozin trifosfat) energia macroergică fundamentală, cu diminuarea stării catabolice.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist