HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     SSP NEMO INVESTIGO


Homepage nemoinvestigoDespre nemoinvestigoServicii ale nemoinvestigo Anunturi ale nemoinvestigo Poze ale nemoinvestigo Video ale nemoinvestigo Harta nemoinvestigoDescrierea SSP NEMO INVESTIGO


Bazandu-se pe experienta a peste 15 ani de activitate, SSP NEMO INVESTIGO desfasoara servicii de securitate pentru persoane fizice si juridice.

Prof. Nemulescu George-Doru in calitate de asociat unic al SSP NEMO INVESTIGO a reusit sa dezvolte in decursul acestor ani o companie bazata pe incredere, seriozitate, promptitudine si eficienta, castigand satifactia clientilor.

Activitatea de paza; a bunurilor, transportul valorilor si protectia persoanelor se desfasoara in baza licentei de functionare nr. 0553/P, iar activitatea de monitorizare a sistemelor de alarma si interventie operativa se desfasoara in baza autorizatiei nr. 177024/S3/TL emise de M.A.I. - Inspectoratul General al Politiei Romane.

Performantele in domeniul sigurantei si protectiei bunurilor si persoanelor nu au trecut neobservate si compania SSP Nemo Investigo a primit de-a lungul anilor multe diplome oferite de Camera de Comert.

Calitatea serviciilor oferite este obiectivul principal al societatii noastre, care prin pregatirea si comportamentul agentilor sai

Scopul nostru este acela de a crea un climat de siguranta, confort, liniste si multumire in randul beneficiarilor si Nemo Investigo reuseste acest lucru prin prin pregatirea si comportamentul agentilor sai.

Profesionalismul, discretia, loialitatea fata de beneficiar ne caracterizeaza si se regaseste in cei peste 15 ani de colaborare si activitate.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist