HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Naue Romania Srl


Homepage naueDespre naueServicii ale naue Anunturi ale naue Poze ale naue Video ale naue Harta naue


TERRAFIX - Geotextile

OFERTÃ
Inscris la domeniul Geosintetice
Geotextilele Terrafix sunt materiale netesute fabricate din fibre scurte, 100% sintetice, consolidate mecanic prin intertesere. Au o structura tri-dimensionala, formata din nenumarati pori, care imita fidel structura unui pamant si proprietatile lui hidraulice.

Geotextilele netesute si saltelele cu nisip Terrafix sunt folosite ca straturi de separare si filtrare pentru aplicatii in domeniul constructiilor hidrotehnice, de tipul constructiei, reabilitarii sau protectiei canalelor, protectiilor de maluri si fund albie, protectiilor la diguri, lucrarilor de protectii costiere.

Din geotextile Terrafix pot fi fabricate geotuburi, folosite pentru lucrari de protectie portuara, sau geocontainere, folosite pentru protectia malurilor raurilor sau a falezelor.

Geotextilele Terrafix sunt foarte permeabile, filtreaza particulele de pamant si permit dezvoltarea radacinilor plantelor, astfel incat impactul pe care il produc asupra mediului este minim. Folosite sub forma de geotuburi si geocontainere, ofera o protectie eficienta impotriva antrenarii hidrodinamice a particulelor fine, in cazul pilelor si culeelor de pod sau in cazul structurilor longitudinale si transversale din albie.

Testele efectuate de catre Institutul Federal pentru Ingineria Cailor Navigabile din Germania (BAW – Bundesanstalt für Wasserbau) au confirmat performantele Terrafix in materie de flexibilitate, stabilitate ca filtru si rezistenta la abraziune. Terrafix se adapteaza aproape oricarei suprafete de pozare si este suficient de rezistent incat sa poata fi acoperit direct cu anrocamente, fara alta protectie.

Terrafix se livreaza in role late, de 5,80 m, ceea ce reduce numarul zonelor de suprapunere intre fasiile alaturate. Instalarea Terrafix este facila, si se face prin desfasurarea materialului de pe rola, cu ajutorul unui cadru dreptunghiular. Rolele sunt ambalate intr-o folie de protectie impermeabila, rezistenta la raze ultraviolete, care permite ca ele sa fie depozitate direct pe santier, cu un minimum de efort.

Terrafix este un geotextil filtrant excelent, deosebit de robust, folosit de mult timp cu succes in constructii hidrotehnice.

Tipuri uzuale de Terrafix:

-Terrafix 609 – monostratificat, filtru pentru pamanturi necoezive;
-Terrafix 813-bistratificat, filtru pentru pamanturi coezive;
-Terrafix B 609 – saltea de protectie cu insertie de nisip sau silicat de fier granulat;
-Terrafix B 813 – idem ca B 609, difera geotextilul;
-Terrafix 813 G 10 – geotextil tri-stratificat cu bride pentru saltelele de fascine.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist