HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     MURASPEC


Homepage muraspecDespre muraspecServicii ale muraspec Anunturi ale muraspec Poze ale muraspec Video ale muraspec Harta muraspecDescrierea MURASPEC


Tapetul vinilic pe suport de bumbac, fibra de sticla sau hartie, datorita rezistentei la socuri, uzura si foc, este utilizat in acoperirea suprafetelor din hoteluri, restaurante, sali de conferinta, vase de croaziera, magazine, scoli si locuinte particulare. Proprietatile bactericide si fungicide recomanda acest tip de tapet pentru utilizarea in spitale. Tapetul vinilic este produs de MURASPEC, Marea Britanie
-Tapetul din fibra de sticla confera o rezistenta sporita a suprafetelor pe care este aplicat. Poate fi folosit ca suport pentru zugraveli, avand in acelasi timp proprietati izolante foarte bune.
-Tapetul din materiale naturale, matase, lemn, bambus, scoici si pene sunt confectionate in modele unicat, in concordanta cu noile tendinte in designul de interior. Acestea sunt destinate receptii de hoteluri, spatii de primire si in special spatiilor publice.
-Tapetul structurat este adecvat spatiilor de birouri, hotelurilor si locuintelor particulare si poate fi folosit ca suport pentru zugraveli intr-o larga gama cromatica.
-Tapetul cu proprietati anticondens, termo si fonoizolante are o capacitate mare de difuziune a vaporilor. Este destinat zonelor umede cu risc de dezvoltare a mucegaiurilor, in camere reci, pivnite.
-Foto-tapetul se realizeaza prin tiparire digitala personalizata a unor fotografii aplicabile pe diverse suprafete in raport cu dorintele clientului.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist