HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     MULTISYSTEM PRIM


Homepage multisystemprimDespre multisystemprimServicii ale multisystemprim Anunturi ale multisystemprim Poze ale multisystemprim Video ale multisystemprim Harta multisystemprimDescrierea MULTISYSTEM PRIM


Scopul Telmei, și anume, aspirația spre modernism se deduce din rădăcini: designul și inovația.
Telma crede în materiale inovatoare care au ca și componente polimetacrilatul de metil, pulbere de cuarț, cristale de granit: cuarț vitros, cuarț metalic, cuarț dur, granit și duraplast. Materiale, care pot fi utilizate foatre flexibil și sunt foarte rezistente și durabile. Toate aceste materiale, care dau posibilitatea soluțiilor cromatice și de design și care poartă în sine aspectul estetic și functional.
Proprietățile materialelor de granit:
Materialul chiuvetei de spălat vase - TELMA este 87% granit natural, care este extrem de dur, este rezistent la zgârieturi și la temperaturi. Datorită calitășii exceptionale a acrilatului, suprafața chiuvetei este fără porozități, astfel se poate curăța extrem de ușor.
Telma are un trecut de mai multe decenii, o experiență, multumită cărei puteți beneficia cu siguranță de nenumarate avantaje ale articolelor de uz casnic, care vă ușurează mult lucrul de toate zilele.
- este rezistent la pete, zgârieturi, acizi
- este rezistent la temperaturi de până la 280°C
- se curăță cu ușurintă


Colaborare - oferim colaborare sau parteneriat în România pentru comercializarea produselor TELMA


CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist