HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Moviplast


Homepage moviplastDespre moviplastServicii ale moviplast Anunturi ale moviplast Poze ale moviplast Video ale moviplast Harta moviplastDescrierea Moviplast


Moviplast face parte din topul producatorilor de ambalaje din polietilena din Romania.

Ascensiunea sa a fost determinata de permanenta preocupare pentru innoirea tehnologiilor de fabricatie si realizarea unor produse de inalt nivel calitativ, certificarea ISO 9001:2001 fiind detinuta inca din anul 1997. In anul 2003 societatea a obtinut si certificarea ISO 14001:2004, iar in anul 2005, Moviplast SRL a fost certificata si OHSAS 18001:1999. Organismul de supraveghere pentru aceste certificari este SRAC (vezi capitolul Calitate) .

Gama larga a produselor oferite pietei ( folii, pungi, saci, sacose, saci gunoi menajer imprimate sau neimprimate), realizate din LDPE, LLDPE, HDPE, MDPE, BOPP sau CPP precum si faptul ca o buna parte din cei peste 100 salariati isi desfasoara activitatea acoperind cele 24 ore ale fiecarei zile din saptamana, adica 7 zile din 7, au facut ca Moviplast SRL sa prelucreze anual peste 1.500 tone polietilena, din care in prezent 20% - 30% reprezinta productia destinata exportului in Uniunea Europeana.

Produse din polietilena
-Folii
-Pungi
-Pungi si saci rezistenti la congelare
-Saci
-Saci gunoi
-Sacose tip maieu
-Sacose tip banana
-Sacose cu maner aplicat
- Manusi de unica folosinta
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist