HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     MobVip


Homepage mobvipDespre mobvipServicii ale mobvip Anunturi ale mobvip Poze ale mobvip Video ale mobvip Harta mobvipDescrierea MobVip


MobVip va ofera solutii de calitate in materie de ambalaje din lemn tratat.

MobVip a fost infiintata in anul 2001 si este una dintre cele mai profesioniste din piata romaneasca in confectionarea de ambalaje din lemn tratat. Cu toti acesti ani de experienta in spate, ne mandrim cu un nivel foarte ridicat al calitatii: toate produsele de ambalare pe care le veti achizitiona de la noi sunt supuse tratamentelor, controalelor, marcarii si atestarii corespunzatoare legislatiei fotosanitare in vigoare in tara de destinatie.

Pe langa ambalajele din lemn pe care vi le punem la dispozitie, MobVip exceleaza si in alte cateva domenii conexe legate de prelucrarea lemnului:

producerea de mobilier la comanda pentru: dormitoare, sufragerii, bucatarii, birouri, gradinite, scoli, magazine, baruri.
producerea, reconditionarea si comercializarea de paleti si europaleti
amarari si ancorari ale marfurilor de mare tonaj

In materie de producere si comercializare de ambalaje din lemn, MobVip va ofera garantia conformitatii cu cele mai recente standarde impuse de Organizatia Mondiala a Comertului. Astfel, toate ambalajele din lemn produse de MobVip sunt supuse tratamentelor termice in conformitate cu standardul ISPM 15. Acest lucru garanteaza ca nu veti intampina neplaceri in punctele vamale ce pot fi cauzate de folosirea unor ambalaje necorespunzatoare.

In lipsa unor ambalajele din lemn corespunzatoare (precum si a europaletilor) nu este posibila efectuarea operatiunilor de export in conditii optime de siguranta a marfii transportate. Astfel, MobVip va sta la dispozitie cu solutii de cea mai inalta calitate, pentru ca dumneavostra sa va puteti transporta marfurile in conditii de maxima siguranta, si fara a intampina probleme la vami, datorate ambalari necorespunzatoare.

MobVip isi demonstreaza profesionalismul si superioritatea prin cele 3 garantii pe care vi le ofera:

Ambalaje din lemn de cea mai buna calitate
Preturi mai mult decat convenabile
Livrarea tuturor ambalajelor la timp
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist