HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     MAN ROYAL DESIGN


Homepage mobila-timisoaraDespre mobila-timisoaraServicii ale mobila-timisoara Anunturi ale mobila-timisoara Poze ale mobila-timisoara Video ale mobila-timisoara Harta mobila-timisoaraDescrierea MAN ROYAL DESIGN


Man Royal Design va ofera mobilier de calitate executat la comanda.

Ne implicam in proiectele dumneavoastra, din dorinta de a va oferi un spatiu care sa relecte cat mai mult din personalitatea clientului.

Realizam proiectul la planseta, in 2d, va punem la dispozitie lista de materiale, costurile manoperei si va predam proiectul finalizat "la cheie".

Man Royal Design reprezinta o echipa tanara si profesionista care are o vasta experienta in domeniul mobilier la comanda din PAL MELAMINAT, PAL LUCIOS, MDF, MDF INFOLIAT.

Ne adresam tuturor sectoarelor de activitate:
rezidential, comercial, sedii firma, banci, si altele.

Man Royal Design executa mobila la comanda din pal, mdf, lemn masiv: birouri, , livinguri, holuri, dormitoare, camere tineret, bucatarii , mobilier comercial transport, montaj mobila se executa din :pal 18mm, cant abs de 2 mm si 0,4mm, mdf, lemn masiv. La cerere fronturi, usi si sertare cu model din mdf infoliat sau vopsit, sisteme de iluminare mobilier. accesorii mobila de cea mai buna calitate! garantam punctualitate, seriozitate si profesionalism.
Executam orice fel de piesa de mobilier din lemn masiv autohton sau exotic

Esentele autohtone pe care le folosim:
frasin,cires,fag,stejar,nuc

Esente exotice:
Abachi, Iroko, Mahon, Sapelli, Meranti, Merbau, Teak, Eucalypt, Cires american,
Larice siberian, Nuc american, Wenge, Zebrano
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist