HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     MEDIDENT EXIM


Homepage medidenteximDespre medidenteximServicii ale medidentexim Anunturi ale medidentexim Poze ale medidentexim Video ale medidentexim Harta medidenteximDescrierea MEDIDENT EXIM


Medident Exim cu sediul central in Brasov, desfasoara incepind din anul 1998 activitati de import si distributie de aparatura si consumabile dentare, instalare si service pentru aparatura medicala, ajungind in scurt timp unul dintre liderii in domeniu pe piata brasoveana.

Avind sediul principal in centrul tarii ne-am folosit de avantajele oferite de zona geografica si anume livrarea rapida in orice localitate, iar pentru o promptitudine mai mare, ceruta si de catre beneficiarii nostrii, am deschis noi puncte de lucru in tara.

Am fructificat avantajele oferite de dezvoltarea continua a orasului de receptivitatea la nou a medicilor stomatologi si tehnicienilor dentari, simultan cu pregatirea profesionala a personalului firmei, reusiind prin seriozitate sa cucerim un segment important de piata ajungind in scurt timp la nivelul de distributie nationala.

Gama de import cuprinde aproapein totalitate nevoile cabinetelor si laboratoarelor dentare si este in continua dezvoltare.

Dupa 10 ani Medident Exim a obtinut certificarea ISO 9001:2000, cu firma DQS Germania.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist