HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     MEDIASOFT


Homepage mediasoftDespre mediasoftServicii ale mediasoft Anunturi ale mediasoft Poze ale mediasoft Video ale mediasoft Harta mediasoftDescrierea MEDIASOFT


Mediasoft a fost infiintata in Arad in 1998, avand obiecte de activitate in domeniile :

- IT proiectare si distribuire software : programe GIS, de gestionare a bazelor de date digitale - cadastru si topografie, aplicatii integrate de contabilitate-productie-postcalcul-salarii, si altele.

- Resurse Umane - dezvoltarea si perfectionarea capitalului uman prin programe de pregatire profesionala, autorizate de M.E.C.T. si M.M.F.S.S.: initiere si perfectionare in utilizarea calculatorului, secretariat, contabilitate, manager de proiect, formator, comunicare in limbi straine (engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, rusa), comunicare in limba romana pentru straini.
- mediere a muncii - presupune selectarea persoanei potrivite pentru locul potrivit.

Serviciile noastre se adreseaza companiilor multinationale si romanesti, diferitelor institutii, dar deopotriva si persoanelor fizice.

Activitatea noastra se bazeaza pe incredere si solicitudine in serviciile cu colaboratorii, precum si pe mobilitate si adaptare la cerintele acestora.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist