HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     MED CO


Homepage medcoDespre medcoServicii ale medco Anunturi ale medco Poze ale medco Video ale medco Harta medcoDescrierea MED CO


SC. MED.CO SRL (Medical Company) a fost īnfiintata īn anul 1994, cu capital privat romānesc, avānd ca principal domeniu de activitate reprezentarea, comercializarea si service-ul produselor OMRON Healthcare (Japonia) īn Romānia.

Corporatia OMRON a fost fondata īn 1933 la Kyoto (Japonia) si este lider mondial īn domeniul proiectarii si executiei senzorilor precum si a tehnologiei sistemelor ultrasonice.

OMRON Healthcare Europe B.V., filiala a corporatiei OMRON, a devenit cel mai important marketer si distribuitor de aparatura medicala de monitorizare a sanatatii la domiciliu.

Principalele produse medicale oferite de OMRON sunt tensiometrele, aparatele de aerosoli (nebulizatoare), termometrele, aparatele de electrostimulare transcutanata (T.E.N.S), aparatele pentru determinarea compozitiei corporale, pedometrele si periutele de dinti sonice. OMRON ofera si aparate destinate specialistilor, īntre care electrocardiograful portabil HeartScan ECG si tensiometrul HEM 9000AI.

Īn septembrie 2009, OMRON Healthcare a marcat un moment important de activitate:100 de milioane de tensiometre vāndute īn īntreaga lume.

Īn ultimii 10 ani MED.CO si-a extins gama de aparate medicale oferite, devenind reprezentant pe piata romāneasca si al altor furnizori externi: TAI DOC Technology (Taiwan), MKW Lasersystem Germania si Accutech SUA.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist