HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     MDM STANDARD


Homepage mdmstandardDespre mdmstandardServicii ale mdmstandard Anunturi ale mdmstandard Poze ale mdmstandard Video ale mdmstandard Harta mdmstandardDescrierea MDM STANDARD


Firma S.C. MDM STANDARD S.R.L. a luat fiinta in anul 1998, avand ca scop introducerea pe piata romaneasca de tehnologie de inalta performanta si avand ca principal obiect de activitate ofertarea spre achizitionare a sistemelor pentru masurare si control dimensional, servicii de consultanta in domeniul de cercetare-dezvoltare si implementare know-how, solutii pentru procese privind controlul dimesional si informational, servicii de retehnologizare a masinilor de masurare in 3D, mentenanta si calibrari pentru toata gama de produse ale unora din cele mai renumite firme europene si japoneze.

Incepand cu anul 2006 S.C. MDM STANDARD S.R.L. a fost acreditata ISO 9001, Certificat nr. 4530 impreuna cu Certificatul de Managementul Calitatii IQ Net, acest lucru reflectandu-se si in calitatea inalta a produselor si serviciilor pe care le oferim.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist