HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     M & C ECO PAPER


Homepage mcecopaperDespre mcecopaperServicii ale mcecopaper Anunturi ale mcecopaper Poze ale mcecopaper Video ale mcecopaper Harta mcecopaperDescrierea M & C ECO PAPER


SC M&C ECO Paper a luat fiinta in februarie 2005. Cu o echipa tanara si ambitioasa suntem preocupati sa oferim clientilor nostri produse de calitate si la cele mai mici preturi. Piata noastra de desfacere fiind cea interna.

Sediul societatii se aflta in localitatea Vinerea,Jud Alba iar obiectul principal de activitate il reprezinta productia de hartie igienica si prosoape de uz casnic. Alaturi de aceasta firma efectueaza distributia produselor propii in judetele Alba, Hunedoara si Timis. Productia si distributia se realizeaza cu ajutorul a 35angajati.

Logistica, modul de conceptie si realizarea a gamei sortimentale, designul si calitatea ambalajelor sunt adaptate cerintelor pietei romanesti, in speranta diferitelor segmente de consumatori. Mentinerea unui nivel scazut al pretului, raportat la calitatea deosebita a produsului finit, este una dintre politicile de baza pe care managementul firmei a adoptat-o pentru a stimula extinderea pe piata.

Dintre furnizorii principali amintim pe SC Vrancart SA Adjud si PeharTec SA Petresti, iar din portofoliul de clienti este alcatuit dintr-un nr. de peste 650 de societati comerciale si persoane fizice autorizate.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist