HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     II MATEI VALENTIN


Homepage mateivalentinDespre mateivalentinServicii ale mateivalentin Anunturi ale mateivalentin Poze ale mateivalentin Video ale mateivalentin Harta mateivalentinDescrierea II MATEI VALENTIN


Faunus Plant - fitoterapeut Matei Valentin produce și comercializează o diversă gamă de produse naturiste, pentru diferite afecțiuni, produse 100% naturale obținute din rețete tradiționale, moștenite de-alungul generațiilor, aceste formule fiind mereu îmbunătățite, pentru a se obține cele mai bune rezultate.

Vă putem spune despre ceaiurile noastre medicinale că provin din flora bogată a Munților Apuseni precum și din culturile proprii, plantele fiind atent selectate și culese în perioada optimă de recoltare.

Prepararea și ambalarea produselor se fac în laboratoarele noastre din Poienii de Jos, Bihor, respectând standardele de igienă și siguranță alimentară HACCP.

Gama de produse de care dispunem se adresează oricărei persoane, atât celor care doresc să prevină, cât și persoanelor cu boli grave, cronice.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist