HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     MAIRA MONTAJ


Homepage mairamontajDespre mairamontajServicii ale mairamontaj Anunturi ale mairamontaj Poze ale mairamontaj Video ale mairamontaj Harta mairamontajDescrierea MAIRA MONTAJ


Maira montaj, societate comerciala romana, fondata in anul 1994, executa de peste 10 ani constructii-montaj, instalatii electrice, retele electrice de joasa si medie tensiune (0.4- 20 kV).

Maira montaj este atestata Electrica pentru proiectare de retele electrice, posturi de transformare, bransamente , circuite secundare si automatizari in posturi de transformare si statii electrice.
Maira montaj asigura service pentru utilaje si masini alimentate cu energie electrica. si dispune de personal specializat si poate raspunde solicitarilor de service si reparatii 24 de ore pe zi!
Suntem mandri ca de-a lungul timpului printre clientii nostri s-au numarat firme ca: Electrica SA, Orange Romania ( alimentare antene telefonie mobila), Vodafone (alimentare antene telefonie mobila), Gealan Romania (alimentare cu energie electrica, post de transformare, automatizari, executie paratrasnet), Binar Impex (alimentare cu energie electrica sediu administrativ si depozit), Canserv (alimentare cu energie electrica fabrica de paine Primavara ), AMC Prodex (proiectare si executie alimentare cu energie electrica: pista karting Tunari), Arpom (devieri retele electrice), CN Romarm (alimentare cu energie electrica sediu), Arsenalul Armatei (alimentare cu energie electrica sediu), Pagini Aurii (alimentare cu energie electrica sediu), Banc Post- Alexandria (alimentare cu energie electrica sediu),Banca Agricola (alimentare cu energie electrica sediu),Interagro (alimentare cu energie electrica sediu), SNP Petrom (alimentare cu energie electrica), Michelin Romania (reabilitare si revizie alimentare cu energie electrica), Institutul National de Testare a Soiurilor, Oprea Edil Construct (instalatii electrice interioare), RTC Group (alimentare cu energie electrica).

In ceea ce priveste activitatea de efectuare de revizii periodice si service pentru utilaje si masini cu alimentare electrica, Maira montaj dispune de personal autorizat si specializat in astfel de interventii precise si rapide.

Maira montaj dispune si de o linie de productie tamplarie PVC.
Firma noastra este partener oficial Gealan din anul 1999, numarandu-se printre primii parteneri ai prestigioasei firme germane in Romania.

Incepand cu anul 2002 , Maira montaj a dezvoltat o activitate de productie si desfacere a unei game variate de izolatoare compozite cu anvelopa siliconica ( 12 si 24kV) de linie si pentru aparataj, destinate montarii In liniile electrice aeriene de 20 KV.
Materialele din care sunt compuse izolatoarele electrice ?maira? precum si echipamentele, instalatiile si consumabilele necesare procesului de productie sunt asigurate de partenerii nostri din Germania, Marea Britanie, SUA si Japonia (care sunt lideri de piata pe plan mondial In domeniul lor de activitate) sau de productia indigena (armaturile metalice din otel OLC sau aluminiu aliat) avand performante superioare electrice si mecanice care acopera Intreaga gama de cerinte legate de caracteristicile de izolatie (stres - electric) , rezistenta mecanica si mediu. Relatiile ferme de parteneriat cu furnizorii nostri externi au fost incheiate in urma unor audituri efectuate de catre specialistii nostri la sediul furnizorilor in vederea clarificarii tuturor aspectelor tehnice si tehnologice astfel incat produsele oferite pietei sa prezinte o garantie ferma pentru client iar Maira montaj sa-si poata construi o pozitie solida pe piata, bazata pe o calitate deosebita oferita la preturi competitive. Este necesar a preciza ca toate materialele din import ( cauciucul polimeric siliconic si bagheta din fibre de sticla ) sosesc la Maira montaj cu probe de lot pentru fiecare lot de materiale expediat.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist