HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     MEDIATOR LUCIA ARDELEANU


Homepage luciaardeleanuDespre luciaardeleanuServicii ale luciaardeleanu Anunturi ale luciaardeleanu Poze ale luciaardeleanu Video ale luciaardeleanu Harta luciaardeleanuDescrierea MEDIATOR LUCIA ARDELEANU


Incepand cu data de 03.10.2008, cand a fost infiintat prin hotararea nr. 1191 a Consiliului de Mediere, Biroul de Mediator LUCIA ARDELEANU isi propune aplicarea, pe o scara cat mai larga, prin oferirea de servicii de mediere, a noii orientari de rezolvare alternativa a disputelor inainte ca acestea sa ajunga in instanta, orientare marcata prin aparitia si intrarea in vigoare a Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator si prin concretizarea celor mai importanti pasi pentru punerea ei in practica: crearea Consiliului de Mediere, pregatirea de mediatori, autorizarea acestora, publicarea Tabloului mediatorilor etc.
Adoptarea acestei legi contribuie la reducerea volumului de activitate al instantelor, al organelor de urmarire penala, la degrevarea acestora de numeroase cauze, urmarind rezolvarea satisfacatoare a intereselor partilor implicate in conflict dar si cresterea calitatii actului de justitie.

MEDIEREA ca activitate umana EXISTA, ea func?ioneaza de foarte mult timp in tarile cu un inalt grad de civilizatie, pentru ca societatile respective au beneficiat de educatia unei democratii reale, in care au fost cautate si s-au gasit alternative de rezolvare a conflictelor, pentru ca medierea urmareste sa rezolve cauzele acestora si nu efectele lor.

Prin activitatea pe care o voi desfasura voi insista asupra explicarii activitatii de mediere, a importantei si avantajelor ei intr-o tara iesita dintr-un sistem totalitarist, dar care se indreapta spre o democra?ie reala si viabila.

Biroul, situat in plin centrul Bucurestiului, dispune de logistica si spatiul necesare desfasurarii activitatii in conditiile respectarii depline a procedurii de mediere.

Serviciile de mediere sunt oferite atat persoanelor private, cat si diferitelor comunitati organizate pe principiul profesional (medical, educatie, interreligios etc.) in cazul unor dispute cu o anvergura variind de la interpersonal la national.

De formatie jurist, dispun de o bogata experienta in relatiile cu oamenii, experienta acumulata in cei peste 20 de ani de activitate desfasurata in domeniul resurselor umane.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist