HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     Lloyd's Register


Homepage lrqaDespre lrqaServicii ale lrqa Anunturi ale lrqa Poze ale lrqa Video ale lrqa Harta lrqaDescrierea Lloyd's Register


Incepand cu 1760, Lloyd's Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.

Lloyd’s Register reprezinta in prezent 6.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta – pentru ca VIATA CONTEAZA – scopul si mottoul nostru.

In cadrul Lloyd’s Register, LRQA este structura operationala care efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management si furnizeaza servicii de instuire specifice. LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate, BS 5750, si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 45 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

LRQA Romania acopera servicii de certificare conform ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 22000, ISO/IEC 27001, FSSC 22000, HACCP, BRC, IFS, SA 8000, ISO 28000, etc.; servicii de verificare a rapoartelor de emisii gaze cu efect de sera in cadrul schemei EU-ETS, cat si servicii de instruire: cursuri de formare Auditori Interni si Externi.

Divizia Energy, reprezinta peste 1900 de angajati la nivel global in cadrul grupului Lloyd's Register. In Romania portofoliul sau cuprinde:
- Servicii consultanta si inspectii ASME (American Society of Mechanical Engineers): consultanta in vederea obtinerii certificatelor ASME (U,S,U2,N,etc) calificarii sudorilor/procedeelor de sudare si inspecții pentru toate echipamentele proiectate, fabricate si inspectate conform cerințelor Codului ASME; cursuri de instruire ASME Sect VIII Div1/2, Sect IX sau Sect III
- Inspectii pe baza de risc RBI / RBMI
- Directiva 97/23/FC (PED)
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist