HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     KONECRANES


Homepage konecranesDespre konecranesServicii ale konecranes Anunturi ale konecranes Poze ale konecranes Video ale konecranes Harta konecranesDescrierea KONECRANES


KONECRANES SA din Timisoara este o societate comerciala cu capital finlandez, infiintata in 1994 sub numele de PRODMORECO si face parte din grupul KONECRANES, grup finlandez care detine toate actiunile firmei.

KONECRANES este lider mondial in domeniul utilajelor de ridicat avand cea mai larga paleta de produse disponibila pe aceasta piata, incepand de la electropalane cu lant de 125 kg pana la utilaje tehnologice de ridicat cu sarcini de pana la 1000 t.

KONECRANES este un grup multinational avand 258 de sucursale in 42 de tari , avand sediul central in Finlanda la Hyvinkaa.

KONECRANES SA TIMISOARA reprezinta grupul KONECRANES in Romania, este autorizata ISCIR atit pentru proiectarea cat si pentru executia utilajelor de ridicat (poduri rulante, macarale portal, macarale portic, etc), utilizand componente KONECRANES.

KONECRANES SA TIMISOARA are specialisti cu experienta indelungata in domeniul proiectarii si executiei utilajelor de ridicat din Romania,specializati in Finlanda la centrul special de perfectionare al companiei KONECRANES. Specialistii nostri va stau intotdeauna la dispozitie pentrua rezolva impreuna cu specialistii Dvs. orice problema legata de utilajele de ridicat aflate in dotarea companiei Dvs.

In continuare va prezentam produsele si serviciile pe care KONECRANES SA TIMISOARA vi le poate oferi:

1. PRODUSE :
Poduri rulante si macarale portal pana la 400 t
Carucioare de sarcina pina la 400 t, cu c?rlig, greifer, electromagneti, traversa, etc
Electropalane cu cablu / lant 60 kg - 80.000 kg
Componente speciale pentru utilaje de ridicat: reductoare, tamburi, motoare electrice, roti de rulare, role de cablu, fr?ne cu ridicatori de fr?na sau electromagneti, dispozitive de prindere a sarcinii.
Electropalane si carucioare antiex
Cabine de comanda complet echipate pentru macarale si poduri rulante
Convertizoare de frecventa special executate pentru regimuri grele de lucru, cu interfata si functii de limitatori pentru utilaje de ridicat.
Dulapuri de aparataj special executate pentru utilaje de ridicat (IP55, amortizoare contra vibratiilor, la cerere cu incalzire, sisteme de filtrare a aerului, sisteme de ventilatie)
Limitatori de sarcina electronici, electro-mecanici
Dispozitive de cantarire
Sisteme de comanda de la distanta, de la sol :
- radio
- cu infrarosii
- cutie cu butoane


2. SERVICII :
- Proiectare si avizare de proiecte
Asistenta tehnica
Expertize tehnice
Modernizari
Reparatii
Intretinere
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist