HOME  •  PRODUSE  •  FIRME  •  INSCRIERE  • 
LOGIN  User: Pass:  
 

     KARAN Consultanta de afaceri

Descrierea KARAN Consultanta de afaceri


Societatea KARAN Consultanță de afaceri SRL a fost înființată în anul 2005, cu scopul de a oferi clienților săi servicii de consultanță pentru afaceri și
management, servicii profesionale de consultanță financiară și juridică, servicii de administrare de personal, servicii salarizare și consultanță în domeniul resurselor umane, servicii de property & facility management, oferind soluții rapide și flexibile.

Societatea KARAN este o societate românească ce acoperă o gama largă de programe de finanțare, fie din fonduri europene, fie din fonduri naționale sau de la alți donatori externi, fiind specializată în atragerea de finanțări și managementul general al afacerii, care dezvoltă cu succes proiecte finanțate cu asistența fondurilor Structurale și de Coeziune, aducând valoare adaugată atât micilor afaceri, cât și contractelor de interes național.

Avem o gamă largă de servicii pentru persoane juridice, începând de la consultanță cu privire la pașii de urmat în momentul înființării unei companii,
continuând cu organizarea diferitelor categorii de persoane juridice, obținerea de credite sau consultanță privind cumpărarea de bunuri în leasing și terminând cu consultanță privind încetarea personalității juridice.

Strategia companiei este să ofere clienților un set complet de servicii de consultanță și expertize care acoperă un spectru cât mai larg din nevoile acestora. KARAN își propune astfel să devină partenerul strategic în dezvoltarea și implementarea afacerilor clienților săi.

Serviciile companiei noastre cuprind întocmirea documentațiilor necesare pentru obținerea fondurilor nerambursabile, de la demararea proiectului până în momentul încasării de către beneficiar a ultimei tranșe din ajutorul nerambursabil și asistența pe parcursul implementării în colaborarea cu autoritatea de management a programului de finanțare, oferind atât servicii de elaborare a proiectelor, cât și servicii de implementare și contabilitate ale proiectelor.

Succesul unei afaceri nu este întotdeauna asigurat numai de un management performant sau de un climat economic favorabil fiind, de multe ori, influențat de instabilitatea economico–finaciară sau de politicile economice extrem de agresive, dezvoltate de principalii jucători din piață.
Tocmai de aceea, KARAN oferă clienților săi o viziune de ansamblu asupra pieței și a mediului de afaceri autohton implementând cu succes strategii personalizate.

KARAN acordă servicii privind managementul ansamblurilor de vile și managementul condominiilor ce au fost astfel concepute încât să respecte atât principiile, practicile de profil și standardele europene, cât și legislația română aferentă administrării asociațiilor de proprietari.

Într-un peisaj legislativ în continuă schimbare Societatea KARAN, poate fi consultantul personal al potențialilor săi clienți pe probleme de management, legislația muncii precum și administratorul resurselor umane.

Echipa noastră, formată din specialiști în domeniul financiar și consilieri juridici, este preocupată permanent de rezolvarea problemelor prin metode noi și eficiente.
CONTACTEAZA RAPID FURNIZORUL

Nume
Tel.:
E-mail:

Mesaj:


Introduceti textul    cod validare    aici   
Program de gestiune


Konstruct     Expo Medical     Expert turist